Видео: Влезе во автобус и ЗАМОЛИ да се вози БЕСПЛАТНО: Вака реагираше возачот!

Ова кратко видео ќе ви го потврди тоа во кое цел живот се сомневавте, а немавте храброст да признаете.Во Шведска неодамна е спроведен експеримент во кој еден човек покажа дека костумот навистина го прави човекот, иако луѓето сакаат да мислат спротивно.
Тој, имено во две изданија влезе во автобусот и двата пати кажа дека го заборавил паричникот (билетот), па го праша возачот дали ќе може да се вози бесплатно.
Во првиот случај кога се појави во костум, реакцијата на шоферот беше љубезна и без проблем му даде карта и го пушти да влезе во автобусот.
Но, кога се појави во облека во која изгледа како бездомник и замоли да се вози без билет, ниту еден возач не се согласи да му направи услуга.
Погледнете го видеото и уверете се:

 
Во Шведска неодамна е спроведен експеримент во кој еден човек покажа дека костумот навистина го прави човекот, иако луѓето сакаат да мислат спротив

Пронајдете не на следниве мрежи: