Видео: Во автобус на ЈСП сите беа изненадени од овој дечко!

Loading...

Мислевме дека само во светот има некои откачени работи, кои за нас се невозможни, но овој дечко покажа дека сепак не е така….Дечково ги изненади сите во автобус на ЈСП со број 22. 
Тој се појави во хеланки и интересен костим. 
Погледнете за што станува збор…Дечково ги изненади сите во автобус на ЈСП со број 22. 
Тој се појави во хеланки и интересен костим. 
Погледнете за што с

loading...
Loading...