Видео: Во училиште сите го исмевале, но кога ја отвори устата…СИТЕ ОСТАНАА ВО ШОК!

Loading...

Колку храбар и неверојатен млад човек. Инспирација за сите!Харисон Крег, бил изложен на исмевање и подбив од неговите врсници во училиште поради неговата говорна мана. Но, кога ќе го слушнете неговиот глас ќе останете шокирани!
Колку храбар и неверојатен млад човек. Инспирација за сите!
Неговата приказна покажува дека со упорност се може да се оствари!
Погледнете го видеото на следната страна:

Харисон Крег, бил изложен на исмевање и подбив од неговите врсници во училиште поради неговата говорна мана. Но, кога ќе го слушнете неговиот глас

loading...
Loading...