Видео: Возел велосипед со голема брзина и го доживеал најголемиот ШОК во својот живот!

Доколку сакате возила на две тркала подобро предомислете се и земете си на четири, барем кога станува збор за ваков предел.Иако се работи за професионален велосипедист, понекогаш се случуваат работи на кои вие навистина не можете да влијаете бидејќи може да се рече дека ни вие не сте виновни.
Но, рака на срце, велосипедистите не можат да достигнат некоја преголема брзина, иако овој во видеото одеше малку побрзо од што треба,а потоа на патот излезе нешто што го шокираше и што го преплаши, но и повреди.
Не знаеме колкав е степенот на повреда, но сигурно дека многу болеше, затоа доколку сакате возила на две тркала подобро предомислете се и земете си на четири, барем кога станува збор за ваков предел.
Видеото е на следната страна:

Иако се работи за професионален велосипедист, понекогаш се случуваат работи на кои вие навистина не можете да влијаете бидејќи може да се рече дека

Пронајдете не на следниве мрежи: