Видео: За црногорскиот коментатор одлуката на судиите е целосно исправна!

Според црногорскиот коментатор одлуката на судиите е целосно исправна. Според црногорскиот коментатор одлуката на судиите е целосно исправна. 
Погледнете  во видеото како црногорскиот коментатор го виде спорниот момент.Според црногорскиот коментатор одлуката на судиите е целосно исправна. 
Погледнете  во видеото како црногорскиот коментатор го ви

Пронајдете не на следниве мрежи: