Видео: Заев кажа нова мудрост: „Рибата смрди од опашката“, а погледнете ја реакцијата на Шеќеринска

Лидерот на опозициската СДСМ повторно со нова мудруст: „Рибата смрди од опашката“…Зоран Заев кажа нова мудрост, но не е тој виновен, така ги разбира работите…
Погледнете ја реакцијата на Радмила Шеќеринска – Бесценето!
 Зоран Заев кажа нова мудрост, но не е тој виновен, така ги разбира работите…
Погледнете ја реакцијата на Радмила Шеќеринска – Бесценето!

Пронајдете не на следниве мрежи: