Видео: Замислете дека сте сами во лифт и одеднаш влегуваат Комити и Чкембари!

Loading...

Токму во таква ситуација се најдоа жртвите на скриената камера, освен што од едната страна стоеа навивачите Санта Фе, а од другата Милионариоса.Колумбискиот клуб Санта Фе и Милонаирос се жестоки ривали, ито како што и Хајдук и Дунамо, така што не е ни чудно што обичните луѓе ги фаќа напад на паника. За среќа за нив сето тоа е една добро скроена шега.
Погледнете ја шегата…

 
Колумбискиот клуб Санта Фе и Милонаирос се жестоки ривали, ито како што и Хајдук и Дунамо, така што не е ни чудно што обичните луѓе ги фаќа напад н

loading...
Loading...