Видео: ЗАПАЛКА И ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ: Кој ќе го сфати ова е ГЕНИЈАЛЕЦ

Се што ви е потребно: запалка и продолжен кабел!На Социјалните мрежи се појави видео на кое е претставен еден необичен и многу интересен трик со запалка. Имено, од запалката е изваден горниот дел и е приклучен во продолжниот кабел кој иако не е вклучен во струја, работи!
Погледнете го овој трик со запалка па кажете ни што мислите:
На Социјалните мрежи се појави видео на кое е претставен еден необичен и многу интересен трик со запалка. Имено, од запалката е изваден горниот дел

Пронајдете не на следниве мрежи: