Видео: Зема неколку СТАРИ ЧЕТКИ ЗА ЗАБИ и ги стави во ЗОВРИЕНА ВОДА – Веднаш ќе посакате и вие да го направите истото

Се што ви е потребно:  четки за заби, топла вода и да го погледнете видеото за да видите што можете да си направите од нив…Постојат многу работи кои ви се потребни во секојдневието а можете да ги направите сами дома, и тоа со некои предмети кои повеќе не ви се потребни. Овој пат повторно ќе се занимаваме со светот на модата, односно како да ги искористите на креативен начин старите четки за заби.
Се што ви е потребно се:  четки за заби, топла вода и да го погледнете видеото за да видите што можете да си направите од нив…
Видеото е на следната страна:

Постојат многу работи кои ви се потребни во секојдневието а можете да ги направите сами дома, и тоа со некои предмети кои повеќе не ви се потребни.

Пронајдете не на следниве мрежи: