Видео: Зема обично ПЛАСТИЧНО ШИШЕ СО ВОДА, а потоа направи нешто што може да ви го спаси животот

Зема обично Ппластично шише , а потоа направи нешто што може да ви го спаси живототДа се изгубите во дивина е една навистина застрашувачка ситуација во која никој не би сакал да се најде. Немате телевизија, микробранова, полнач за мобилен….
Но работите можат да бидат уште пострашни ако се најдете во ситуација без оган. Кога само би знаеле неколку основни вештини за преживување…
На сета среќа, ова видео ќе ве научи како на едноставен начин да избегнете дополнителна неволја. Најдобриот дел е тоа што за ова се потребни само некои работи кои најверојатно ги имате крај себе.  

Да се изгубите во дивина е една навистина застрашувачка ситуација во која никој не би сакал да се најде. Немате телевизија, микробранова, полнач за

Пронајдете не на следниве мрежи: