Видео: Зема ШОЛЈА и еден кујнски НОЖ: Овој супер ТРИК ќе го користите постојано!

Ако некогаш во животот сте се обиделе да пресечете нешто со тап нож, тогаш сигурно знаете колку е тоа тешко и непрактично. Пред се, невозможно е да направите чист пресек, па поради тоа ќе направите повеќе штета отколку корист.
Но, што можете да направите? Купувањето на нови ножеви ќе ве чини многу пари, како и купувањето на острила за ножеви. На сета среќа, постои еден многу едноставен начин кој нема да ве чини воопшто.
Се што ви е потребно е една керамичка шолја…
Погледнете го видеото на следната страна:

Пред се, невозможно е да направите чист пресек, па поради тоа ќе направите повеќе штета отколку корист.
Но, што можете да направите? Купува

Пронајдете не на следниве мрежи: