Видео: ЗЕМА СВЕЌА И Ѝ ЈА ЗАПАЛИ КОСАТА: Кога ќе видите зошто, ВЕДНАШ ќе посакате да го направите истото

Иако се чини многу опасна, оваа метода може да даде одлични резултати, ако се изведе исправно.Кога некој би ви рекол дека палењето на косата е добро за вашите врвови, сигурно би помислиле дека е луд зарем не? Но како што излезе, многу жени ќе ви кажат дека тоа е одлично за вашата коса.
Иако се чини многу опасна, оваа метода може да даде одлични резултати, ако се изведе исправно.
Ако во Бразил отидете на фризер, постои голема веројатност да наместо со ножици, ве дочекаат со запалена свеќа! Овој третман, кој го нарекле терапија, ја скратува косата и ги елиминира испуканите краеви, и овозможува да хранливите материи да поминуваат во внатрешноста на влакното од косата. Без оглед на ова оправдување за нега на косата, размислете дали би тргнале на фризер носејќи, за секој случај, апарат за гаснење пожар!
Погледнете на следната страна:

Кога некој би ви рекол дека палењето на косата е добро за вашите врвови, сигурно би помислиле дека е луд зарем не? Но како што излезе, многу жени ќ

Пронајдете не на следниве мрежи: