Видео: „Земи го сега во рака“ – нов урнебесен македонски турбо фолк хит!

Нова македонска турбо фолк песна која дефинитивно ќе ве насмее до солзи. Како ви се допаѓа новиот македонски турбо фолк хит „Земи го сега во рака“?!Како ви се допаѓа новиот македонски турбо фолк хит „Земи го сега во рака“?!

Пронајдете не на следниве мрежи: