Видео: ЖИРИТО НА ПИНК ВО НЕВЕРУВАЊЕ: Ова дете „растури“ со настапот

Десет годишниот Давид од Бањалука ја испеа песната на Џенан Лончаревиќ „ Nikome ni reč “и го воодушеви жирито.Десет годишниот Давид од Бањалука ја испеа песната на Џенан Лончаревиќ „ Nikome ni reč “и го воодушеви жирито.
Нагласи дека повеќе сака народна музика, што ја разочара Гоца Тржан која рече дека е штета што помалку преферира забавна и поп музика.
Погледнете како изгледаше настапот кој го воодушеви жирито на Ѕвездите на Пинк. 

Десет годишниот Давид од Бањалука ја испеа песната на Џенан Лончаревиќ „ Nikome ni reč “и го воодушеви жирито.
Нагласи дека пов

Пронајдете не на следниве мрежи: