Видео: Животна приказна: Жена умрела и се вратила- нема пекол, има само рај

Loading...

Анита Морјани, жената која се врати од смртта ја раскажува својата чудесна приказна за своето искуство.
Таа вели: умрев и се вратив. Нема пекол, туку само рај.
Таа потекнува од Индија, а се наоѓа во Хонг конг.
Видеото кое може да го проследите во прилог е со српски превод.
mkd-news.comАнита Морјани, жената која се врати од смртта ја раскажува својата чудесна приказна за своето искуство.
Таа вели: умрев и се вратив. Нема п

loading...
Loading...