ВИДЕО: Змија се нафрли да јаде мали зајачиња. Но, ни на крај памет не очекуваше дека ќе се случи ОВА!

Една змија им се приближи на зајчињата мислејќи дека ќе се угости со нив. Но, не сметашена храброста на нивната мајка.Но, не сметала дека мајката зајчица ќе ја растури од ќотек.
„Не смееш да им се приближуваш на моите деца“, беше јасната порака која зајчицата им ја испрати на змијата.
Таа немаше ништо друго освен да си замине веднаш.Но, не сметала дека мајката зајчица ќе ја растури од ќотек.
„Не смееш да им се приближуваш на моите деца“, беше јасната порака

Пронајдете не на следниве мрежи: