Видео: Зошто тетовирањето толку боли?! -Погледнете одблиску

Loading...

Тетоважите стануваат се поомилени кај младите, но тие навистина се болни, а еве и зошто тоа е така.На ова видео може да видите како изгледа тетовирањето одблиску и со забавена снимка.
Неколку игли одеднаш ја боцкаат кожата, а тоа сериозно знае да боли.
Тетовирањето е уметност која освен задоволство, предизвикува и болка, но тоа не ги спречува љубителите на тетоважите да го украсат своето тело.

На ова видео може да видите како изгледа тетовирањето одблиску и со забавена снимка.
Неколку игли одеднаш ја боцкаат кожата, а тоа сериозно

loading...
Loading...