Видео:Еминем, внимавај имаш конкуренција! Оваа баба од 80 години ќе ве воодушеви!

Шоуто “Америка има талент” доби нова „царица“! Станува збор за една баба од 80 години, која верувале или не, рапува!Бабата рапува и тоа цело време придржувајќи се за бастун! Таа дури и има сценското име Баба G, го воодушеви жирито и публиката со своите рими за бракот и сексот, и за мажите кои ги напуштаат нивните бремени жени.
Погледнете го видеото и ќе останете воодушевени од оваа “супер бабичка”!Бабата рапува и тоа цело време придржувајќи се за бастун! Таа дури и има сценското име Баба G, го воодушеви жирито и публиката со своите рими за бр

Пронајдете не на следниве мрежи: