Видео:Хаос на „Фарма“:Екрем пијан паѓа во несвест!

Loading...

Екрем лудува во „Фарма“, погледнете…..Од преголемата возбуда, бидејќи е влезен по трети пат во реалното шоу „Фарма“, Екрем Јевриќ толку многу се напи што не можеше да стои….
Не помина многу време откако влезе на имотот, тој ппочна со забавата, толку многу се напи, што падна во несвест. Тој не бил во состојба да се движи, па до собата го однеле Чупо и Марко Викотиќ. Екрем секогаш знае како да ги насмее сите, па и овој пат не можеа да бидат серозни на оваа глетка. Сепак неизбежно беше да повикаат доктор.
Екрем откри дека Ера и Гоца Бјелица претходната сезона имале секс во шумата. Од преголемата возбуда, бидејќи е влезен по трети пат во реалното шоу „Фарма“, Екрем Јевриќ толку многу се

loading...
Loading...