Видео:Кај сите ја пробудија фантазијата, а сега веќе се знае и што правеа на трибините

Loading...

Маскирани момци од кои може да се наежиш, во долги црни мантии и исцртани лица се појавија на трибините на утакмицата на Челзи, Баерн и Јувентус, кои всушност претставуваат дел од рекламна кампања.Во прашање е компанијата „Samsung“, која е спонзор на наведените клубови, а во целата компанија беше вовлечен и прославениот германски фудбалер Франц Бекенбауер. Германецот и соопшти на јавноста дека му се јавиле „вонземјани“ кои сакаат да играат фудбал, и доколку ја совладаат екипата на нашата планета, ќе ја уништат Земјата. Неколку дена претходно се појавил натпис „Победникот ја добива Земјата“.
Се до сега беше држење во неизвесност и мамење за продолжување на кампањата. Нешто повеќе ќе дознаеме од 1 ноември, а „Samsung“  со оваа герила маркетинг кампања им го привлече вниманието на сите во светот.

Во прашање е компанијата „Samsung“, која е спонзор на наведените клубови, а во целата компанија беше вовле

loading...
Loading...