Видео:Како да исчистите калинка без многу неред?

Доста се измачувавте со чистењето, тоа може да биде брзо и забавно…Калинките ги има во изобилство и најмногу поради што е нивна сезона. Тие се многу вкусни и полни со антиоксиданси, но ви треба доста работа за да дојдете до сите мали овошни семки. Експертот за готвење Ники Сиземор открива ефикасен трик за полесно и бес многу неред чистење на калинката. Ќе се изненадите колку лесно го прави тоа, па зошто да не пробате?!Калинките ги има во изобилство и најмногу поради што е нивна сезона. Тие се многу вкусни и полни со антиоксиданси, но ви треба доста работа за да д

Пронајдете не на следниве мрежи: