Видео:Кој кого овде шета?

Loading...

Малечкиот шета куче кое е поголемо од него. Но откако му здосади прошетката, реши малку да си поигра во вирчето.
 Малечкиот шета куче кое е поголемо од него. Но откако му здосади прошетката, реши малку да си поигра во вирчето.
 

loading...