Видео:Никој не им верувал што прават бебето и кучето па сето тоа го снимиле!

Loading...

Никој не им верувал што прават бебето и кучето па сето тоа го снимиле!Ова кутре има многу енергија и одлучи тоа да го искористи за дружење со бебето. Погледнете што прави ова кутре и како на тоа реагира ова мало бебенце, веруваме дека ќе успее да ве насмее. 
Интересно видео кое вреди да го погледнете!

 
Ова кутре има многу енергија и одлучи тоа да го искористи за дружење со бебето. Погледнете што прави ова кутре и како на тоа реагира ова мало

loading...
Loading...