Видео:„Опасна“ девојка го „турираше“ моторот, па се заби во приколка!

Loading...

Девојка од Грција се обиде да покаже што умее.Сакаше да ги покаже своите возачки способности, но, очигледно работите не одеа според планот.
Откако го “турираше” својот мотор, тој неконтролирано се заби во приколка.
Девојката по настанот стана од земја и се однесуваше како ништо да не било.
Погледнете го видеото на следната страна.
 

 
Сакаше да ги покаже своите возачки способности, но, очигледно работите не одеа според планот.
Откако го “турираше” својот мотор, тој неконт

loading...
Loading...