Видео:Откри дека постојат работи на кои и проститутките не би се согласиле!

Loading...

На You Tube каналот, „Whatever“, кој се занимава со објавувања на зафрканции, експерименти и слични работи, објави уште едено навистина интересно видео, погледнете…При посетата на Амстердам, само што е повикан па потоа исфрлен од студентската забава, креаторот на каналот „Whatever“, се одлучил да прошета низ легендарната област „Red light“, каде проучувал актуелна понуда. 
Со проститутките влегол во конверазација, ги испитувал за цени, посебни услуги, пример колку наплаќаат кога во текот на сексот ќе почнат да ги шамараат или колку зимаат доколку само го тешат некој кој плаче и се жали. Покрај девојките кои се спремни на големи цифри се би направиле да ги заработа, сепак постојат и такви кои би одбиле некои работи па и за каква цифра да станува збор.При посетата на Амстердам, само што е повикан па потоа исфрлен од студентската забава, креаторот на каналот „Wha

loading...
Loading...