Видео:Што побизарно толку подобро:Како да се нашминкате за “Ноќта на вештерките“!

Loading...

Доколку сте одлучиле вечер да присуствувате на „Ноќта на вештерките“ можеби ова видео ќе ви даде идеја за бизарна маска, па малку да се разликувате од останите нели?„Ноќта на вештерките“  се слави секоја година на 31 октомври во целиот свет. Секоја година се измислуваат најразлични и бизарни маски, но има и натпреварување помеѓу луѓето, кој да измисли нешто подобро и поинтересно.
Доколку сте решиле да ја прославите и вие оваа вечер, би требало да смислите и маска соодветна за вечерта, па еве ви идеја. Погледнете…„Ноќта на вештерките“  се слави секоја година на 31 октомври во целиот свет. Секоја година се измислуваат најразлични и бизарни ма

loading...
Loading...