Видео:Урнебесни реакции-Ги лажеле своите деца дека им ги изеле сите слатки!

Loading...

Комичарот Џими Кимел, веќе трета година, наговара голем број на родители во САД, да им соопштат на своите деца страшна вест, а со тоа да ги излажат дека им ги изеле сите собрани слатки работи, чоколади, бомбони од „Денот на вештерките“.Најдобрите реакции прикажани во шоуто, а видеото прерасна во интенет хит истата секунда кога беше објавено!
Најдобрите реакции прикажани во шоуто, а видеото прерасна во интенет хит истата секунда кога беше објавено!

loading...
Loading...