Видео:Замислете го ова, сами сте во лифт и одеднаш влезат БББ и Торцида

Loading...

Баш во таква ситуација се најдоа жртвите на скриената камера, освен што од едната страна стоеа навивачите Санта Фе, а од другата Милионариоса. Погледнете ја шегата…Колумбискиот клуб Санта Фе и Милонаирос се жестоки ривали, ито како што и Хајдук и Дунамо, така што не е ни чудно што обичните луѓе ги фаќа напад на паника. За среќа на нив сетоа тоа е една добро скроена шега.Колумбискиот клуб Санта Фе и Милонаирос се жестоки ривали, ито како што и Хајдук и Дунамо, така што не е ни чудно што обичните луѓе ги фаќа напад н

loading...
Loading...