Видео:Жеден вампир побара малку крв, па замалку ќе „се напиеше“ ќотек

Loading...

И после човекот е тој кој се плаши од вампири?Ако е така , ова видео јасно ја открива причината зошто суштествата се далеку скриени далеку од нашите очи. Бегаат од она што е различно…Ако е така , ова видео јасно ја открива причината зошто суштествата се далеку скриени далеку од нашите очи. Бегаат од она што е различно…

loading...
Loading...