Вистински фудбалски информатор: Сајтот на ФФМ во одлично издание

Фудбалската Федерација на Македонија го пушти во употреба новиот дизајн на својата официјална веб страна.Сајтот на ФФМ во сосема ново руво, во модерен стил, нов дизајн кој секако би им се допаднал на сите.
Многу информации поврзани со нашиот домашен фудбал а секако на првото место е репрезентативниот фудбал.
Може да се издвои и одличната идеја која почна да функционира а е поврзана со резултати во живо од домашното првенство, каде на истото место можете да видите статистички податоци од натпреварите, вклучувајќи стрелци, жолти картони и црвени картони.
Да се надеваме дека во иднина љубителите на македонскиот фудбал ќе добијат и нови “алатки“ на овој сајт кои се со цел да ги информираат за сите тековни случувања поврзани со мак фудбалот.Сајтот на ФФМ во сосема ново руво, во модерен стил, нов дизајн кој секако би им се допаднал на сите.

Пронајдете не на следниве мрежи: