Влегле во кино салата и ги дочекала група опасни моторџии. По неколку минути следувало ВИСТИНСКО ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

Замислете ја оваа сцена: влегувате во кино сала и единствените две слободни места се наоѓаат помеѓу група моторџии кои ве гледаат накриво. Дали би имале храброст да седнете?За потребите на својата реклама, Carlsberg направи едно големо изненадување.
Потточно салата ја наполнија со моторџии, а збунетите парови влегуваа и седнуваа на малкуте останати слободни места.
Погледнете какви беа нивните реакции!За потребите на својата реклама, Carlsberg направи едно големо изненадување.
Потточно салата ја наполнија со моторџии, а збунетите парови в

Пронајдете не на следниве мрежи: