Влегува Блажо во кафана и прашува: Кој е овде посилен од мене?

Loading...

Влегува Блажо во кафана и прашува:Влегува Блажо во кафана и прашува:
– Кој е овде посилен од мене?
Стануваат тројца батки:
– Ние сме!
– Е па, дојдете да го бутнеме југово.Влегува Блажо во кафана и прашува:
– Кој е овде посилен од мене?

loading...
Loading...