Влегува дечко во кафич и седнува до една многу згодна девојка…

Loading...

Влегува дечко во кафич и седнува до една многу згодна девојка…Влегува дечко во кафич и седнува до една многу згодна девојка. Ја гледа од глава до петици, па го погледнува на кратко саатот на раката.
Девојката го забележала тоа па го прашала: Да не ти касни партнерката?
-Не. Денеска си купив супермодерен саат па тукушто го тестирав. Супермодерен саат, а? А што е толку специјално на него? Користи алфа бранови за телепатски да комуницира со мене. Навистина? И што ти кажа сега?
Пааа, ми кажа дека не носиш гаќички…
Девојката се насмеала па одговорила: Е па мора да ти е расипан, зошто јас носам гаќички!
У, мајка му, мора да е саат време напред!Влегува дечко во кафич и седнува до една многу згодна девојка. Ја гледа од глава до петици, па го погледнува на кратко саатот на раката.
Де

loading...
Loading...