Влегува Трпе мртов пијан во кафана и се дере…

Loading...

Влага Трпе мртов пијан во кафана и се дере:Влага Трпе мртов пијан во кафана и се дере:- Среќна Нова година!Некој од страна му дофрлил:- Каква Нова година во сред февруари бе?- Февруари? Леле, Трпана ќе ме утепа, никогаш не сум се вратил толку касно дома.Влага Трпе мртов пијан во кафана и се дере:- Среќна Нова година!Некој од страна му дофрлил:- Каква Нова година во сред февруари б

loading...
Loading...