Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана…

Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана…Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана, а таа му вели:- Бегај бе, имам добиено.Трпе пијан мортус, не ја ни слуша и си врши работа долго време, сабалето кога Трпе се разбудил што да види, цел кревет крв, а Трпана ја нема, шокиран Трпе вика:- Леле сум ја убил Трпана.Оди во купатило се погледнува во огледало и извикува:- Леле сум ја изел.Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана, а таа му вели:- Бегај бе, имам добиено.Трпе пијан мортус, не ја ни слуша и си врши

Пронајдете не на следниве мрежи: