Влезе во автобус и запеа песна, а ВАКВА РЕАКЦИЈА од патниците сигурно не очекуваше

Маж со слушалки на ушите пеел стихови од чуената песна „Једна зима са Кристином“, а потоа се случи нешто феноменално.Вакво возење ретко се случува. Патник во градски сообраќај   запеал песна од Здравко Чолиќ, а реакцијата на останатите  во автобусот не ја очекувал.
Мажот со слушалки во  ушите потпевнувал стихови од чуената песна. Патниците прво  го набљудувале чудно, а потоа се случило нешто интересно.
 Во пеењето му  се  придружиле скоро сите луѓе во автобусот. Не е познато каде настанало ова видео.Вакво возење ретко се случува. Патник во градски сообраќај   запеал песна од Здравко Чолиќ, а реакцијата на останатите  во автобусот

Пронајдете не на следниве мрежи: