ВМРО-ДПМНЕ: Аболицирани криминалци како Зоран Заев не може да се занимаваат со политика во ЕУ

Loading...

Единствената европска вредност која ја знаат во СДСМ е вредноста на „едно евро за Вицето“.Интегрален текст од реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ
Трагикомично е кога СДСМ, наследникот на поранешната комунистичка партија, се обидува да се идентификува со ЕУ.
Дополнително, аболицирани криминалци како Зоран Заев не може да се занимаваат со политика во Европската Унија. Единствената политичка партија во Македонија која ги застапува демократските европски вредсности е ВМРО-ДПМНЕ.
Тоа го знаат и граѓаните и затоа својата доверба повеќе од 10 години континуирано ја даваат за ВМРО-ДПМНЕ.
Во оној момент кога СДСМ конечно ќе одлучи да не бега од избори и ќе собере храброст да се соочи со граѓаните, ќе ја добие неизбежната казна од нив десетти пат по ред.Интегрален текст од реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ
Трагикомично е кога СДСМ, наследникот на поранешната комунистичка партија, се

loading...