Водителка во живо изјавила: „Толку е жешко, што човек не може да се секса!“

Loading...

Одговорните за тон заборавија да ги спуштат реглерите, па храбрата изјава на водителката отиде во етер.„Толку е топло, што човек не може ни да се секса“ – многумина се сложуваат со оваа реченица, но оваа изјава да се слушне во живо при емитување на „Дневник“, тоа  нешто сосема друго!
Имено, водителката Биљана Кнежевиќ му се пожалила на колегата дека човек не може да се секса на топлото време, додека на екранот во етер одеше џинглот за дневникот.
Меѓутоа, поради мало невнимание оваа нејзина изјава отиде во етер.
„Толку е топло, што човек не може ни да се секса“ – многумина се сложуваат со оваа реченица, но оваа изјава да се слушне во живо

loading...