Возачот на автобусот изгубил свест за време на возењето, тогаш се појавиле мали сурерхерои!

Возачот на автобусот изгубисвест за време на возењето, но благодарение на брзата реакција на децата се спречи трагедија.Сето тоа се случи на патот кон училиштето кога возачот на автобусот одеднаш изгубил свест. Автобусот неконтролирано возел по улица, а неколку моменти подоцна, едно момче пријде и го зграпчи воланот и спречи автобусот да удри во црквата.
Друго момче му пријде на возачот и даваше вештачко дишење, додека трето повикуваше брза помош. Мали, а сепак толку големи!
 
Погледнете го видеото:Сето тоа се случи на патот кон училиштето кога возачот на автобусот одеднаш изгубил свест. Автобусот неконтролирано возел по улица, а неколку момен

Пронајдете не на следниве мрежи: