Возел камионџија и наишол на калуѓерка-автостоперкa…

Loading...

Возел камионџија и наишол на калуѓерка-автостоперкa…Возел камионџија и наишол на калуѓерка – автостоперка. Застанал и ја примил во камионот. Кога се доближиле до целта и рекол дека мора да му плати за возењето.
Калуѓерката му одговорила: „Не доаѓа предвид. Се заколнав дека нема да се е**м .”
„А си се заколнала ли дека нема да го правиш тоа од позади?”
„Не” – одговорила по кусо размислување калуѓерката.
„Ете гледаш”- рекол камионџијата, ја одвел во шумата и завршил работа. Закопчувајќи ги панталоните, тој се враќа кон камионот и задоволно мрмори:„Ама сме вешти ние шоферите.
А калуѓерката дофрла: „А камоли ние, педерите.” Возел камионџија и наишол на калуѓерка – автостоперка. Застанал и ја примил во камионот. Кога се доближиле до целта и рекол дека мора да му плати з

loading...
Loading...