ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Дадилка врши тортура на 2 годишно дете

Вознемирувачко видео кое ја крена јавноста на нозе. Дадилка врши тортура врз 2 годишно дете! Откако родителите на ова 2 годишно дете приметиле дека нивното девојче од ден на ден се повеќе станува исплашена и со модринки по телото, одлучиле да постават камери низ нивната куќа со цел да дознаат што повеќе за причината за нејзиното однесување. 
Не очекувале дека вакво нешто ќе доживеат да видат. Погледнете:Откако родителите на ова 2 годишно дете приметиле дека нивното девојче од ден на ден се повеќе станува исплашена и со модринки по телото, одлучиле

Пронајдете не на следниве мрежи: