ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: ИСИС пролеа крв на 1.500 невини луѓе!

На популарната страница LiveLeak, беше поставено вознемирувачко видео на кое е прикажано масовно убиство кое беше извршено од страна на радикалното исламистичко движење ИСИС.Експертите се сложија дека масовното убиство на 1.500 невини луѓе потсетува на периодот на нацистичка Германија.
Во видеото се гледа дека затворениците во Ирак беа легнати еден до друг на земјата, а потоа припадниците од ИСИС им пукале директно во главите.
Телата на убиените потоа биле фрлани во околната река.
Поради вознемирувачката содржина, видеото се наоѓа на наредната страна.

ВНИМАНИЕ: Содржината не е прикладна за лица под 18 години
Експертите се сложија дека масовното убиство на 1.500 невини луѓе потсетува на периодот на нацистичка Германија.
Во видеото се гледа дека з

Пронајдете не на следниве мрежи: