Вознемирувачко видео: Колкава будала треба да бидеш за да го направиш ова

Loading...

Колкава будала треба да бидеш за да направиш вакво нешто во сообраќајот и да си го ставиш животот во опасност.Колкава будала треба да бидеш за да направиш вакво нешто во сообраќајот и да си го ставиш животот во опасност.
Дефинитивно нивото на интелигенција кај овие луѓе е кстремно низок.

Колкава будала треба да бидеш за да направиш вакво нешто во сообраќајот и да си го ставиш животот во опасност.
Дефинитивно нивото на интели

loading...
Loading...