Вознемирувачко видео: Напад на ајкула која ја поремети психата на жртвата!

Loading...

Видеото е навистина вознемирувачко, посебно затоа што го прикажува целиот напад на ајкулата врз мажот и неговата состојба по нападот. Нападот од ајкула и тоа како може да ја поремети психата на човекот, а тоа многу добро е прикажано во ова видео. 
На видеото кое е неколку години старо и има преку 70 милиони посети се гледа очајот на девојката на повредениот маж која се обидува да му помогне во овој страшен момент. 
Денес, нападнатиот маж е здрав и жив, но овој напад остави трајна трага во неговата психа. 

 
Погледнете го потресното видео од нападот на ајкулата. 
 
Нападот од ајкула и тоа како може да ја поремети психата на човекот, а тоа многу добро е прикажано во ова видео. 
На видеото кое е нек

loading...
Loading...