Вознемирувачко видео: Полициска бруталност – на жена и скршиле коска од лицето

Loading...

Бруталност на полицајците врз жена притворена поради возење под влијание на алкохол.Во градот Скоки во Илиноис, безбедносните камери во полициската станица ја снимиле вознемирувачката сцена на бруталност на полицајците врз жена притворена поради возење под влијание на алкохол кога ја турнале со главата во бетонска клупа, поради што морала да оди на операција на лицето јавува Дејли мејл.
Поради возење во алкохолизирана состојба полицијата во градот Скоки ја привела 47-годишната Касандра Фојерстајн од Чикаго. Таа побарала да го повикаат нејзиниот сопруг по што ја извеле на кратко од ќелијата.
На снимката од безбедносните камери се гледа како полицајците ја туркаат назад во ќелијата, и тоа со лицето напред, така што таа удрила во бетонската клупа во ќелијата. Силата со која полицаецот ја турнал и ги скршила коските на лицето и таа морала да оди на операција.
Инцидентот се случил во март годинава, а Фојерстајн ја тужи полицијата од Скоки како жртва на полициско насилство. Тужбата за возење во алкохолизирана состојба била отфрлена.
Следува видео со вознемирувачка содржина:

Во градот Скоки во Илиноис, безбедносните камери во полициската станица ја снимиле вознемирувачката сцена на бруталнос

loading...
Loading...