ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: За чудо, 2- годишно момче паднало од екалатор и преживеало

Шокантното видео прикажува како момче се качило на држачот од ескалаторот кој нагло го повлекол. Луѓето од кафулето веднаш срипале кога го виделе падот.Две годишно момче за чудо преживеало пад од ескалатор во трговски центар во градот Донгуан во Кина.
Шокантното видео прикажува како момчето се качило на држачот кој нагло го повлекол. Луѓето во кафулето на призмејето веднаш срипале кога виделе дека момчето паднало.
Погледнете го видеото.Две годишно момче за чудо преживеало пад од ескалатор во трговски центар во градот Донгуан во Кина.
Шокантното видео прикажува како момчето

Пронајдете не на следниве мрежи: