ВРВНО: И СТАРИТЕ ЛУЃЕ ЗНААТ ДА ИЗВЕДУВААТ АКРОБАЦИИ!

Се движите низ центарот и гледате купче луѓе се насобрани и аплаудираат. Се мислиш мора да е нешто интересно. Забележуваш дека некој изведува некои акробации, кога гледаш тоа е некој постар господин.Интересно е кога некој изведува нешто невообичаено, а тоа сепак да не е млад човек. Задолжително погледнете!Интересно е кога некој изведува нешто невообичаено, а тоа сепак да не е млад човек. Задолжително погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: