За сите љубители на солено: Вафли со сирење

Ако сте љубител на солени предјадења, ова е одлична можност да ги пробате вафлите со сирење.Потребно е да имате апарат за вафли и само да го следите начинот на подготвување. И voila! Имате топло предјадење кое може да го искористите дури и кога имате ненајавени гости или за мала забава која сакате да ја подготвите. Рецептот ќе го најдете тукаПотребно е да имате апарат за вафли и само да го следите начинот на подготвување. И voila! Имате топло предјадење кое може да го искористите дури и

Пронајдете не на следниве мрежи: