ЗА ВЛАКНО: Ова е најсреќниот велосипедист на светот!

Loading...

Во Љубертсиј, предградие на Москва, беше снимена несреќа во која еден велосипедист со навистина огромна среќа успеа да преживее. Снимката од безбедносната камера веројатно ќе му послужи како спомен на тоа дека за милиметар се извлекол од канџите на смртта.Додека го преминувал пешачкиот премин и го туркал велосипедот, на раскрсницата се случи судар во кој учествувале камион и автомобил.
Возилата продолжиле да се движат поради јачината на ударот, така што велосипедистот се нашол помеѓу нив.
Со помош на „лудачка“ среќа, овој велосипедист не се здобил со никакви повреди.Додека го преминувал пешачкиот премин и го туркал велосипедот, на раскрсницата се случи судар во кој учествувале камион и автомобил.
Возила

loading...
Loading...