Замислете сестри, на одење наваму во шумата ме нападна еден човек и ме силуваше…

Loading...

Се враќа калуѓерка во манастирот и и вика на сестрите:-Замислете сестри,на одење наваму во шумата ме нападна еден човек и ме силуваше.Се враќа калуѓерка во манастирот и и вика на сестрите:-Замислете сестри,на одење наваму во шумата ме нападна еден човек и ме силуваше.Што да правам сега?-Не бери гајле,само ишмукај еден лимон и се ке биде во ред.-А како лимонот ќе помогне?-Па,ако ништо друго ќе ти ја симне насмевката од лицето.Се враќа калуѓерка во манастирот и и вика на сестрите:-Замислете сестри,на одење наваму во шумата ме нападна еден човек и ме силуваше.Ш

loading...